Sunday, October 2, 2022

Dag 5 - Barri Gotti en een wel heel speciale Bloody Mary!

Caro heeft een fantastische app op haar telefoon geinstalleerd, waardoor we Barcelona niet meer te voet hoeven te verkennen. Je kunt dan heel snel een taxi boeken. Want deze stad is toch een stuk groter dan we dachten. 
Vandaag dus een route gepland naar de platenzaken in de wijk El Raval die afgelopen maandag dicht waren en daarna naar de oudste wijk van de stad de Barri Gottic. Wat iedereen het mooiste stukje van Barcelona vinden, is natuurlijk iets wat wij niet leuk vinden. Te toeristisch, te druk en veel te duur! 
Uiteindelijk in een punkrock kroeg beland met veel te harde muziek en nog harder schreeuwende mensen. Daarom maar weer snel terug naar onze eigen wijk 'L'eixample' en vooral naar La Bona Pinta, de beste bierbar van de stad! 

Na een niet te korte tussenstop in de Bloody Mary Bar, zie video hieronder op zoek naar een lekker eetadresje. Wat gelukkig lukte!


Heerlijk gegeten in een klein Mexicaans restaurant wat Arny had gevonden via internet, wederom heerlijke taco's gevuld met garnalen! Dit gaan we echt missen in Venlo!

Vandaag lekker kunnen uitslapen, want zondag dus geen bouwvakkers voor ons appartement die de nieuwe metro moeten aanleggen. 






No comments:

Post a Comment

Dag 6 t/m 8 - Veel vissen, veel bier, wat musea, kerken en lekker eten!

De laatste drie dagen in Barcelona hebben we 'rustig' aan gedaan, want wegens de bouwherrie voor ons appartement was er eigenlijk ni...